• Обадете се сега +359 87 666 2785
  • Работно време 10:00 AM to 19:00 PM (понеделник-петък)
image
24 July

Какво представлява Myobrace и какви са ползите при деца и възрастни?

Myobrace е специализиран подход за ортодонтско лечение, предназначен за справяне с основните причини за криви зъби и лошо развитие на челюстта при деца и възрастни. За разлика от традиционните брекети, които се фокусират главно върху изправяне на зъбите, след като вече са изникнали, Myobrace има за цел да коригира тези проблеми, като се насочи към първопричините на ранен етап, като насърчава естествения растеж и развитие на челюстите и зъбите.

 

Какво е Myobrace
Лечението с Myobrace включва серия от подвижни орални шини, които се носят за един до два часа всеки ден и през нощта, докато спите. Тези уреди са предназначени да коригират лошите орални навици и да насърчават правилното позициониране на езика, начинът на преглъщане и дихателните техники. Като се справя с тези навици и насърчава правилното подравняване на челюстта, Myobrace има за цел да насочи зъбите в естествената им позиция без необходимост от традиционни ортодонтски методи за лечение.

 

Положителни ефекти при деца


Улеснява естествения растеж на челюстта: Myobrace помага за насочване на растежа на челюстта при децата, давайки възможност за правилно подреждане на зъбите. Това може да предотврати необходимостта от по-инвазивни ортодонтски лечения по-късно.

Обръща внимание на дишането през устата и позиционирането на езика: Много ортодонтски проблеми при децата произтичат от неправилни дихателни навици и неправилно позициониране на езика. Уредите Myobrace насърчават назалното дишане и правилната поза на езика, което може да подобри цялостното орално и лицево развитие.

Коригира навиците рано: Лечението с Myobrace е насочено към навици като смучене на палеца, дишане през устата и неправилни модели на преглъщане. Като коригира тези навици навреме, Myobrace помага за предотвратяване на проблеми със зъбите и насърчава по-добро орално здраве.

Минимално инвазивно: За разлика от традиционното ортодонтско лечение, това с Myobrace е минимално инвазивно, правейки го по-удобен и естетически издържан вариант за децата и техните родители.

Подобрява лицевата симетрия: Правилното подравняване на челюстта и развитието на зъбната дъга, насърчавани от Myobrace, могат да доведат до подобрена лицева симетрия и естетика.

 

 

Положителни ефекти при възрастни


Улеснява ортодонтската корекция: За възрастни Myobrace може да помогне за улесняване на ортодонтската корекция, като подготви челюстите и зъбите за последващо лечение чрез брекети или алайнер. Може да се използва и като самостоятелно лечение за справяне с леки проблеми с подравняването.

Обръща внимание на дишането и стойката: Много възрастни страдат от лоши дихателни навици и неправилна стойка на езика, което може да допринесе за проблеми със зъбите и лицето. Myobrace помага на възрастните да коригират тези навици и да подобрят цялостното орално и респираторно здраве.

Предотвратява рецидив: Лечението с Myobrace при възрастни може да помогне за предотвратяване на рецидив след предишни ортодонтски лечения чрез справяне с основните причини за неправилно подравняване и лошо развитие на челюстта.

Опция за неинвазивно лечение: Подобно на своите предимства при деца, Myobrace предлага на възрастните неинвазивна и удобна опция за лечение за подобряване на подравняването на зъбите и оралното здраве.

 


Myobrace представлява модерен подход към ортодонтското лечение, който се фокусира върху коригирането на основните причини за зъбните проблеми, а не просто върху изправянето на зъбите. Чрез насърчаване на естествения растеж на челюстта, коригиране на оралните навици и подобряване на цялостното орално здраве, Myobrace предлага както на деца, така и на възрастни път към по-здрави усмивки и подобрена естетика на лицето. Независимо дали се използва като самостоятелно лечение или във връзка с други ортодонтски методи, Myobrace демонстрира положителни ефекти чрез справяне с първопричините за зъбните проблеми и насърчаване на дългосрочното орално здраве.

Консултация

Запази час за преглед при нас!

Обадете се на: +359 87 666 2785

image
image

Запазете час за консултация при нас. Ние ще се погрижим за твоята прерфектна усмивка. Доверете се на SF DENT!

КОНТАКТИ

ЗАЯВИ ЧАС